Anđeli

O NAMA

Anđeli Shop je zdrava poslastičarnica i Deli Shop, sa preko 150 artikala za vrhunske sladokusce i gurmane. Svakoga dana sveži, mirisni Anđeli stižu u Kneginje Zorke 40, svaki sa zdravim zamenama za šećer i sa zdravim vrstama brašna. Pored kolača Anđeli nude i prvoklasni izbor vina, sireva, začina, meda i namaza.

ŠTA PROIZVODIMO?

Anđeli kolači je socijalno preduzeće koje proizvodi ovsene kolače bez šećera i bez belog brašna. U proizvodnji se koriste samo najkvalitetniji sastojci uz izostanak trans masti, što čini kolače idealnim izvorom dijetetskih vlakana. Svaki kolač ima najmanje 35% integralnih ovsenih pahuljica, lanenog semena i pšenične klice, koji su izuzetno blagotvorni za probavu.

KAKO DOPRINOSIMO DRUŠTVU?

Anđeli dvostruko doprinose društvu kroz dva stuba: zapošljavanje osoba iz teže zapošljivih kategorija i kroz realizaciju kontinuiranog zalaganja na polju poboljšanja zdravlja, eudkacije u oblasti zdrave ishrane i kreiranja zdravijih opcija u ishrani. Anđeli su i osnivači škole za preduzetnike i preduzetnice, a osnivači Anđela učestvuju u razvoju socijalnih start-apova kao konsultanti i mentori. Kroz donacije, Anđeli su podržali i razvoj društvenih inicijativa u zajednici kao što su Rock Kamp za Devojčice, Bel Hospice, LiceUlice, Miksalište, Javni akvarijum i tropikarijum u Beogradu i sl. Anđeli takođe koriste biorazgradive ambalaže, a u toku je i proces optimizacije proizvodnje u pravcu zero-waste proizvodnje (75% procesa je zero-waste).

U skladu sa kojim ciljevima održivog razvoja poslujemo:

3. Dobro zdravlje; 8. Dostojanstven rad i ekonomski rast; 12. Odgovorna potrošnja i proizvodnja