Otvoren konkurs za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Čuli ste za neko dobro delo tokom prethodne godine? Pomozite da se dobro vidi!

I ove godine, Trag fondacija raspisuje konkurs za VIRTUS nagradu za filantropiju u pet kategorija: Glavna nagrada za doprinos kompanije na nacionalnom nivouNagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija poslujeNagrada za malo i srednje preduzećeNagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora, kao i Nagrada za individualni doprinos filantropiji.

Nominujte kompanije, preduzeća i dobročinitelje iz svog okruženja koji su tokom prethodne godine podržali inicijative za opšte dobro na najdugoročniji i najefektniji način!

Poziv za prijave otvoren je do 20. februara 2020. godine. Više informacija o prijavi i nagradi možete naći na sledećem linku: www.tragfondacija.org/virtus-nagrada.

VIRTUS nagrada za 2019. dodeljuje se uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), Evropske unije, Balkanskog fonda za demokratiju, Čarls Stjuart Mot fondacije i Fonda braće Rokfeler.

Vest preuzeta sa zvanične internet stranice Trag fondacije, jedne od članica osnivačica Koalicije za razvoj solidarne ekonomije. Više informacija ovde .