Najava: Impact conference 2020 u Sarajevu 4 – 6 mart

Treća po redu Impact conference 2020, kao jedinstveni događaj u centralnoj i istočnoj Evropi održaće se u Sarajevu od 04. do 06. marta 2020. godine.

Ovogodišnje izdanje Impact 2020 još jednom će okupiti donosioce promena u cilju umrežavanja, razmene ideja i zajedničkog stvaranja pozitivnih promena.

Nepostojanje dugih panel diskusija i paralelnih sesija, već koncept otvorenih razgovora, ćaskanja uz ognjište i jutarnjih kafa obeležiće Impact 2020. Ovaki uslovi stvaraju se da pruže jedinstvenu priliku za razgovore o inicijativama za društveni uticaj sa preduzetnicima, utijcanim investitorima i institucijama za podršku poslovanju u inspirativnom okruženju Brew Imperial Society i šarmantnim kafićima Sarajeva.

Impact conference organizuje sa sa ciljem stvaranja zajednice ljudi koji donose promene u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Od 2018. godine okupili kroz Impact conference okupilo se više od 500 impaktera. U Zagrebu na Impact 2018 su se delile ideje sa pionirima društvenog uticaja, poput Rohit Dave iz Tvilio Impact Fonda, Rodney Schwartz iz ClearlySo i Ewa Konczal iz EVPA. U Beogradu je po dijelili ideje s pionirima društvenog utjecaja, poput Rohita Davea iz Tvilio Impact Fonda, Rodnei Schvartza iz ClearliSo-a i Eva Konczal iz EVPA-e. Okupljanje na Impact 2019 u Beogradu, donelo je znanje i iskustvo od grupe nosioca pozitnivih promena kao što su Davide Batstone, vizionarskog osnivača i generalnog direktora kompanije Just Busines i Jeremy Nicholls iz kompanije Social Value International.

Više informacija o Impact conference 2020: trodnevnom programu, govornicima (učesnicima) i obezbeđivanju kotizacije možete pronaći na zvaničnom sajtu Impact 2020 – OVDE .