Šesti po redu Forum socijalnih inovacija – #SIF2019

Smart kolektiv organizuje šeti po redu Forum socijalnih inovacija. U fokus se stavljaju socijalni preduzetnici i organizacije koje su razvile održive i uspešne modele socijalnih inovacija širom regiona Jugoistočne Evrope u oblasti zelene ekonomije, poljoprivrede, inkluzije i zapošljavanja mladih. Zajedno sa njima razgovaraćemo kako razviti održive biznise i koje su najbolje prakse u podržavanju i finansiranju socijalnih inovacija kroz sektore. Sa ključnim akterima socijalne ekonomije iz Regiona, razmotrićemo brojna ključna pitanja: Koliko se razvio ekosistem za socijalnu ekonomiju u prethodnih 5 godina? Kako zajedničkim snagama svi sektori mogu da doprinesu podsticajnijem okruženju za rast socijalnih preduzeća? 

#SIF2019 će biti održan 30. i 31. maja 2019. godine u Muzeju nauke i tehnike u Beogradu (Skender-begova 51).

Učešće na glavnom programu konferencije 30.maja je besplatno, ali je broj mesta ograničen! Rezervišite svoje mesto na vreme! Drugi dan konferencije je namenjen sastancima regionalnih i evropskih mreža.

Rok za registraciju je 28.maj, a prijavni formular se nalazi na ovom LINKU.

Forum socijalnih inovacija organizuje Smart kolektiv u partnerstvu sa Forumom za odgovorno poslovanje. SIF2019 se održava kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac. Koaliciju čine Trag Fondacija, Fondacija Katalist, Smart Kolektiv, Srpski Filantropski Forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije. Partneri konferencije su Euclid mreža i Social Impact Award Serbia.

Za sve dodatne informacije posetite sajt organizacije Smart kolektiv.